Open Dag / Reünie op za 21 april

De Jan van Rijckenborghschool Hilversum houdt op zaterdag 21 april 2018 a.s. een Open Dag voor ouders, kinderen en andere belangstellenden. De Open Dag is meteen ook een Reünie waarop we zoveel mogelijk oud-leerlingen en oud-leerkrachten willen verzamelen, om herinneringen op te halen, elkaar weer eens te zien en daarnaast natuurlijk: om ambassadeur te worden van onze bijzondere school (die wel eens omschreven wordt als “het best bewaarde geheim van het Gooi”)!

Open Dag Jan van Rijckenborghschool Hilversum 21 april 2018Het programma ziet er grofweg als volgt uit:

  • v.a. 14:00 – Open Huis, waarop belangstellenden een brede kennismaking krijgen aangeboden over het onderwijs op een Jan van Rijckenborghschool, met o.a. presentaties, workshops en optredens.
  • v.a. 15:00 – Centraal programma, met o.a. korte interviewtjes met oud-leerlingen, de presentatie van ons nieuwe promotiefilmpje, en verrassende optredens door de huidige kinderen van school.
  • v.a. 16:00 tot 17:00 – afsluitend hapje, drankje & muziek, bij mooi weer buiten op het achterschoolplein (rond onze biologische groentetuin).

Heb je oude foto’s van je tijd op onze school, of herinneringen die je graag zou willen delen? Stuur ze op naar hilversum@jvrschool.nl, dan verzamelen wij ze in een (digitale) herinnerings- en verhalenplek over ruim een halve eeuw Jan van Rijckenborghschool Hilversum.

Zou je voor de Open Dag iets willen doen? Koken, bakken, boodschappen doen, een muziekoptreden verzorgen…? Meld je aan via hilversum@jvrschool.nl. Alle hulp is welkom! En zegt het voort, zegt het voort...!